Anna:

Tiedän, että olen jo kirjoittanut tästä meidän murmeleiden painimisesta, mutta kun eihän tästä vaan voi kirjoittaa tarpeeksi. Näkisittepä tämän kähinän ja kuulisittepa nämä murinat! :D Ja huvittavinta sinänsä on, että loppupeleissä meidän talo on Sagan tultua rauhoittunut - nämä kaksi nimittäin rehaavat itsensä niin äkkiä väsyksiin, että sitten pitää taas ottaa parin tunnin tirsat.

Kohta on mätsäriin lähtö. Otan Sagan häkkiin/autoon matkaan totuttelemaan toisiin koiriin, sillä neiti on osoittanut melkoista epäluuloisuutta vieraita koiria kohtaan - ei taida vielä olla ihan pennun luottamus isäntäänsä kohtaan parhaimmillaan, mutta eiköhän tuo ajan kanssa ja harjoittelemalla tästä korjaannu.

Halusin vielä hehkuttaa millaisia ostoksia tein perjantaina! Käväisin Mustissa ja Mirrissä katselemassa, että mitäköhän sieltä löytyisi ja ilokseni Hurtan laadukkaiksi ja toimiviksi todetut, veden- ja kuranpitävät ulkoiluhaalarit viime vuodein väreissä olivat -40% alennuksessa - ja hajakoista vielä löytyi sekä Romeolle että Sagalle sopivat! Sagalle tosin 'sopiva' tarkoittaa tässä vaiheessa varsin reilua, joka menisi toivottavasti sitten aikuisenakin. Eikä siinä kaikki - lisäksi Hurtalla oli kampanja, jolla ulkoiluhaalarin ostaja sai kaupan päälle pannan! Äiti oli valtavan mielissään, sillä olen haaveillut niistä Hurtan paksumman mallisista kestävistä ja pestävistä pannoista jo pitkään - mutta en vain ole millään raaskinut ostaa niitä, kun maksavat 14 eetua kipale.

Mutta nytpä sain hienot pannatkin! Yhteensä kahdelle haalarille ja kahdelle pannalle (normaalihinnoilla ~110e) tuli kustannuksia 44e. Ai kun hivelee pihistelevää sydäntäni, että opiskelijan kroonisesta rahapulasta huolimatta meidän 'muksuille' voi silti tarjota parasta.

Niin, ja minua ilahduttaa myöskin valtavasti se, kuinka paljon vähemmän kuraa ja hiekkaa nämä sankarit kantavat sisälle nyt.