Anna:

Talostamme on tullut painikehä. Olisipa videokamera tai edes jonkinlainen äänitin, jotta tämän tasaisen täpätäpätäpätäpätäpätäpä - tumps - äyrrrrr - tumps - ähähhhh - gnähhh - tumps - täpätäpätäpätäpä - äänen saisi talteen.

Eihän tällaselle menolle voi kuin nauraa.

Tänään leikattiin molemmilta sankareilta kynnet, eikä kumpikaan tapellut vastaan sitten vähääkään. Yhteensä koko toimitukseen meni aikaa noin kolme minuuttia. Se oli mammallekin sellaista mukavaa hoiva-aikaa, jonka sai viettää ihan kaksin kummankin pentusen kohdalla. Sagan kanssa tänään on vielä edessä pieni turkinhoitoharjoitus, mutta muuten koirat on tältä päivältä hoidettu.

Sagalle saatiin rokotusaika 17.4. klo 9.00 (muistutukseksi itselleni tarkka aika). Kysyin eläinlääkäriltä siitä kahden viikon karenssista ja hän sanoi, että virallisiin näyttelyihin tai kokeisiin ei pääse, mutta arveli, että mätsäreissä moisesta ei välitetä. Ei karenssilla kuulemma niin suurta merkitystä ole. Noh, katsellaan - ensi viikonkin sunnuntaina olisi kyllä mätsäri (kolme päivää rokotusten jälkeen) ja tietysti mielellään Sagan sinne jo veisin, notta tulee harjoiteltua kehäkäytöstä heti alusta pitäen, mutta täytyy nyt sitten vähän mietiskellä mitä tehdään.

Ja taas tuolta ravattiin keittiön pöydän alta pujotellen tähän minun jalkoihini. Romeo makaa selällään, Saga päällä 'raatelee' Rompen kurkkua naskaleillaan. Jaha, ja nyt ravataan hirviää kyytiä takaisin keittiöön. Mennessä kuuluu komea leikkimurina molemmilta.