Viime viikonloppu oli mukava. Tapasimme Ala-Vetelin metsiköissä skyet Freija (Juger Edelweiss Eternal Glory), Ruby (Finnsky Jewel) ja Eve (Finnsky Evergreen). Neideille menoa riitti! Etenkin Ruby oli sellainen sähikäinen, että ei paremmasta väliä. Siinä ei edes Romeon tahti meinannut riittää kärryillä pysymiseen.

Saga tyytyi katselemaan sivusta muiden mellastusta, mitä pidin melko yllättävänä - ja toisaalta se ei ollut ollenkaan ihmeellistä. Neidin käytöksessä näkyy yhä varsin selvästi Romeon läsnäolo - veljen paikallaollessa rohkeutta on ihan eritavoin kuin yksikseen kulkiessa. Romeo ja Saga eivät välttämättä edes ole mitenkään tekemisissä keskenään, kunhan on vain se tieto korvain välissä ja tuoksu nenässä, että jossain lähellä se velipoika/siskolikka on.

Viime viikonloppuna jäi mätsärit väliin Jaakon Atte-pikkuveljen rippijuhlien takia. Tänä viikonloppuna sitten pistämme paremmaksi! Päätimme ex tempore lähteä Kokkolaan, missä on huomenna mätsärit. Saammepahan taas tavata rotutovereita, mikä on tietenkin aina pienen vaivan arvoista. Sunnuntaiksi ajamme Utajärvelle, missä on sitten mätsäri ihka oikeilla ulkomuototuomareilla.

Loppuvuoden näyttelykalenterikin täyttyi Sagan osalta mukavasti - meillä on nimittäin edessä Seinäjoki KV lokakuussa, Jyväskylä KV marraskuussa ja lopuksi joulukuussa Voittaja 08 Helsingissä. Jos siis hienosti menee, meillä on jouluun mennessä pari sertiä ja JV-08 Sagan nimen edessä! Hahah, haaveissa on hyvä elää. Mutta potkaisemmepahan ainakin ihan mukavasti käyntiin tuon 'virallisemmankin' mallinuran.

Täytyy katsoa josko rohkaistuisin viemään Romeonkin tuomaroitavaksi jossain vaiheessa. Aion ehdottomasti sen viedä ja veikkaan, että kohta olisi hyvä aika - poika komeimmillaan. Yksi hyvä etappi voisi olla Kajaani KV tammikuussa. Josko sinne sitten lähtisin meiltä molemmat töppötassut.

No niin, nytpä on pitkästä aikaa päivitelty blogia! Lähdenpä tästä pakkailemaan kasseja, tunnin-parin päästä pitääkin suunnata sinne Kokkolaan.